Hlavní obsah
Článek

Charizmatický herec Vladimír Kratina, kterého diváci mohou znát především ze StarDance či ze seriálů Já, Mattoni, Letiště nebo Místo zločinu Plzeň, by si měl do smluv automaticky dávat nárok na vysoké bolestné! V muzikálu Ať žijí duchové! se totiž zřítil do propadliště. A nebyl to jediný jeho pracovní úraz v představení.

Kratina hraje v muzikálu na motivy slavného filmu rytíře Brtníka z Brtníku (v bijáku ho hrál Jiří Sovák) a už jen za kostým by zasloužil zvláštní prémie. Váží 22 kilo, takže se v něm velmi špatně pohybuje.

V sobotu stačilo málo, aby si ublížil o dost vážněji. Spadl do propadliště, rozsekl si hlavu, odřel nos a narazil nohu. Krvácející obličej spravili lékaři čtyřmi stehy. Jenže od té doby má problém s chůzí, takže asi bude felčary muset navštívit znovu.

Každé představení má nervy, co si zase udělá. Poprvé si totiž ublížil už při zkouškách.

„Měl jsem to ze zkoušení po té šikmé ploše. Ta musí být drsná, aby se po tom dalo chodit, takže je to jako šmirglpapír. A ten loket je od toho spálený,“ vysvětlil Aha! herec, který je už několik desítek let oblíbencem několika generací žen a dívek.

Reklama

Další články

Načítám