Hlavní obsah
Článek

Pravou upírskou rodinku vyvedl na premiéru muzikálu Ples upírů herec a komik Václav Upír Krejčí. Kdo jiný by ostatně měl být hostem slavnostního večera, když ne jediný český představitel tohoto druhu. A aby dodal atmosféře šmrnc, nestačily mu dekorace, jež foyer divadla GoJa Music Hall zdobily.

Celá rodinka, včetně manželky a dcer, sedmnáctileté Kláry a dvanáctileté Kristýny, si totiž opatřila podobné upírské špičáky, jaké mají protagonisté muzikálu. "Manželka ještě doma tvrdila, že si je taky nasadí, ale na místě vyměkla," svěřil nám upír, který tedy zuby na kameru vycenil pouze s dcerkami, jež jsou mimochodem velmi půvabné. Tátovi tedy ani jedna z blondýnek z oka nevypadla.

Starší dcera předvedla i nový účes, nechala si udělat dredy, které si slavnostně spletla do drdolu. No, sedět bychom za ní v divadle nechtěli, i když v GoJa Music Hall je naštěstí tak dobrý sklon sedadel, že vidět by měl dobře každý. "Mně se to líbí, v tomhle jsme velmi moderní. V době, kdy jsem mohl mít dlouhé vlasy, tak jsem je taky měl," krčil rameny hrdý otec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám