Hlavní obsah
Článek

O tom, že česká a slovenská krása ve vrcholovém světě modelingu hraje prim, nemůže být pochyb. Dalším důkazem je poslední číslo japonské mutace Vogue. V respektovaném módním magazínu se totiž na jednom focení objevily hned tři Češky a tři Slovenky.

Asi nikoho nepřekvapí, že z českých zástupkyň zde nechyběly Eva Klímková a Bára Podzimková, obě se pyšní vítězstvím na světovém finále Elite Model Look. Škoda, že chyběla Jana Tvrdíková, která se vítězství v tomto prestižním klání dočkala na konci loňského listopadu. Sestavička nadmíru úspěšných českých modelek by tak byla kompletní.

České a slovenské krásky nahnal před objektiv mladý talentovaný fotograf Michal Pudelka. Sedmadvacetiletý uznávaný slovenský módní fotograf, který má ve svém pracovním portfoliu kampaně pro módní domy Valentino a pracoval pro magazíny Another Magazin, Wallpaper či Elle, si dívky nastylizoval do tradičního slovenského vesnického prostředí. „Jsem moc rád, že mě Michal Pudelka oslovil na tuto krásnou spolupráci. Zvlášť mě to těší za naše modelky,” uvedl ředitel Elite Model Management Prague Saša Jány, z jehož stáje modelky pocházejí.

Pokud uvažujete o kariéře v modelingu a rádi byste se dostali do podobné role, máte šanci. Už od 25. března startují castingy další řady soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, která některé z nich objevila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám