Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro klepe na dveře! Také už se těšíte, až se nebudete muset halit do roláků a šál a budete si moci vyjít jen tak na lehko? Ale než oprášíte jarní garderobu, tak se ujistěte, že je ve vašem prádelníku ta správná výbava!

Podprsenky, které zkrátka musíte mít

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dekolt zdobený svůdnými pásky, smyslný výstřih, po kterém muži šílí, nebo oslňující linie ňader v přiléhavém tílku? Ať už se chystáte přivítat jaro jakkoliv, chcete se u toho určitě cítit krásná a sebejistá. A k tomu budete potřebovat tu správnou podprsenku! Jaké jsou TOP 4 modely letošního roku? Inspirujte se a objevte ty nejžhavější kousky na Astratex.cz. Nyní se slevou až 35 %!

Trend, který zachvátil módní svět. A vy si ho zamilujete také!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ramínka a řemínky zdobící dekolty – tento trend uchvátil svět módy. A jakmile ho zkusíte, nedáte na něj dopustit ani vy. Oblékněte podprsenku Jeanne z černé krajky a z výstřihu nechte nenápadně vykukovat pásky horního lemu podprsenky. Košíčky se díky speciálnímu střihu postarají o to, aby vaše ňadra vypadala dokonale, a pásky zajistí, že váš dekolt jen tak někdo nepřehlédne. Troufněte si ukázat svoji svůdnější stránku!

Termoresponzivní hladká podprsenka pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste obdařena velkými ňadry? Pak zbystřete! Ve vaší výbavě rozhodně musí být hladká podprsenka s unikátními vlastnostmi MAIA 4D Soft Control. Je vyrobena z unikátního termoresponzivního materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu a vytvaruje se přesně podle vašich křivek. Splyne tak s liniemi těla a díky hladkým košíčkům nebude po podprsence ani stopy. Košíčky jsou měkké, příjemné a velmi lehké – takže podprsenka bude komfortní po celý den. Prodyšná a krásná – odoláte?

Half Bardot: Střih, který vás ohromí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trochu bardotka, trochu vyztužená podprsenka… Half Bardot v sobě snoubí to nejlepší z obou! Díky speciálnímu střihu vyrýsuje horní linii ňader tak, jak to umí jen bardotky. Navíc nabízí dokonalou oporu a pohodlí, i při každodenním nošení, jako vyztužené podprsenky. Saténová podprsenka Waves Half Bardot je také zdobená luxusní výšivkou a na první pohled zaujme krásným designem – je přímo stvořená pro dny, kdy se budete chtít cítit naprosto neodolatelně. Co jí říkáte?

Na tuto Push-Upku jste čekala!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když chcete své okolí okouzlit výstřihem, tak k tomu budete potřebovat Push-Upku. A pokud nechcete, aby váš dekolt „zdobily“ proznačující se švy, je potřeba sáhnout po hladkých košíčcích! Push-Up podprsenka Patricia splyne s liniemi vašeho těla, zvýrazní dekolt a postará se o to, aby váš výstřih zdobily jen dokonale tvarované vnady. Vybrat si můžete hned ze tří barev – dáte přednost praktické tělové, klasické bílé nebo smyslné černé?

Další články

Načítám