Hlavní obsah
Článek

Seriáloví Přátelé byli parťáci na život i na smrt a jak je vidět, minimálně u Courteney Cox (52) a Jennifer Aniston (55) se scénář přenesl i do reálného života. Herečky jsou dodnes nerozlučné kamarádky a pravidelně spolu tráví dokonce i dovolené. Jejich posledním výletem bylo jejich oblíbené Los Cabos v Mexiku, kam Courteney odjela i se svým snoubencem oslavit s Jennifer její 48. narozeniny.

Pedantská a soutěživá představitelka Moniky Gellerové předvedla v úsporných černobílých bikinách, že na pláži ani u bazénu ještě rozhodně nepatří do starého železa. Však se také určitě o svou postavu stará i kvůli výrazně mladšímu partnerovi, irskému muzikantovi ze skupiny Snow Patrol, Johnnymu McDaidovi. Ten je o celých dvanáct let mladší, ale s herečkou randí už od konce roku 2013, v červnu následujícího roku ji dokonce požádal o ruku, ale z plánované svatby nakonec sešlo.

Pár se dokonce v závěru roku 2015 na pár měsíců rozešel, ale nakonec navázali tam, kde skončili, a to u zásnub a příprav na veselku. Jenže svatební zvony už jednou nešťastně vdané herečce ne a ne zaznít... Tak věřme, že se nakonec maminka dvanáctileté Coco dočká a manželství ji tentokrát na rozdíl od toho s hercem Davidem Arquettem vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám