Hlavní obsah
Článek

V posteli s kulichem a devětatřicítkami horečkami skončila po víkendu herečka známá ze seriálu Ulice Šárka Vaculíková. Svou daň si vybralo celodenní natáčení a následné večerní divadelní představení. Následky přechozené virózy jsou ale horší, než si Šárka chtěla připustit. V plánu tohoto týdne má navíc divadelní představení i povinnosti v seriálu.

„Je mi opravdu špatně, moc si neumím představit, že bych teď měla vylézt na jeviště. Zkrátka, když jsem nebyla schopná naordinovat si včas odpočinek, tak mě to teď takhle skolilo. Do konce týdne se ale musím uzdravit, jednak točím Ulici a hlavně v neděli hraju v Celetné mé milované představení Milena má problém,“ doufá Vaculíková, že bude do té doby fit.

Plán na nejbližší dny je tak jasný: „Takže teď budu ležet, spát, prolévat se čajem, jíst kila a kila grepů a citronů a na konci týdne budu fit jak čamrda! Jak říká moje babička,” chraptí Šárka.

„Jsme zvyklí hrát s chřipkou i horečkami. V hledišti nikdo nic netuší, ale na jevišti to je peklo. Jednak kolegové pochopitelně nejsou nadšení z bacilonosiče a pak, když představení skončí, máte pocit, že je po vás. Párkrát jsem to zažila, teď to nedopustím,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám