Hlavní obsah
Článek

Herečka Cameron Diaz (51) nikdy nikomu netvrdila, že touží po svatbě, manželství či jiném typu trvalých závazků. Naopak byla neamericky vždy upřímná a hrdě prohlašovala, že se nehodlá vázat dlouhodobě s nikým a užívá si možnost mít za život více mužů. Proto nemůže tolik překvapit fakt, že se rozhodla opustit baseballistu Alexe Rodrigueze a jít zase za dalším chlapem.

Po roce a půl se prý rozešli jako výborní přátelé. „Rozešli se nedávno. Cameron byla příliš zaměstnaná. A on se párkrát zranil a taky se chtěl zaměřit na hru. Oba jsou profesionály oddanými své kariéře,“ píše magazín Us Weekly.

Cameron před rokem hovořila o vztazích s redaktorem německého magazínu Bunte a prohlásila: „Vztahy mohou trvat dva, pět či dvacet let. Já nevěřím na sdílení společného lože s jedinou osobou na celý život. Pro někoho to může být správné, ale není to nic pro mě. Člověk nemůže najít pravou lásku, ta si musí najít člověka. Někde tam venku je osoba, s níž můžete sdílet lásku. A naše společnost se nám snaží nalhat, že jsme na lásku připraveni už v osmnácti, že se musíme oženit či vdát a zbytek života strávit s jediným mužem. To je kravina! Dnes už to není žádný ideál. Někteří lidé potkají pravou lásku až v padesáti. A s dnešní průměrnou délkou života s tou osobou můžete nakonec strávit třeba dalších padesát let. Jen si představte, že spíte s jedním chlapem dvacet, třicet či padesát let. Pokud to nedokážete, neměli byste do toho jít.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám