Hlavní obsah
Článek

Natáčení kontroverzního dvojfilmu Nymfomanka očividně ovlivnilo módní vkus herečky, která na place poznala svého budoucího manžela. Mia Goth vsadila na dráždivost a oblékla se do černé krajky navzdory tomu, že příroda jí toho moc nenadělila.

Třiadvacetiletá herečka se díky filmu plnému explicitních erotických scén dala dohromady s hercem Shiou LaBeoufem. Páreček, který raději než slavnostní ceremoniály obráží bleší trhy a second handy, loni vstoupil do manželství a o pozornost příliš nestojí. Když se Shia dostane do médií, většinou za tím je nějaký jeho průšvih.

Rebel, jehož proslavila sága Transformers, má zvláštní vkus, protože jeho manželka není prototypem okouzlující hollywoodské hvězdy. Mia na ulici moc parády nenadělá, ale kvůli premiéře filmu Lék na život její zevnějšek konečně prošel změnou k lepšímu.

Mladá herečka mysteriózní thriller propagovala v New Yorku, kde to ovšem vypadalo, že si spíš zašla do kina na Padesát odstínů temnoty. Mia oblékla odvážný krajkový model, v němž odhalila svou útlou postavu a přiznala skromnou hrudní výbavu. V dráždivém outfitu sice za sexbombu nebyla, ale vzhledem k tomu, že o sebe běžně moc nedbá, šlo o velký pokrok.

Reklama

Další články

Načítám