Hlavní obsah
Článek

Před více než dvěma a půl lety se z něj stal fenomén. Vše způsobil jediný policejní snímek uveřejněný na stránkách a sociálních sítích policie, na kterém Jeremy Meeks uhranul tisíce žen. Takový fešák s ostře řezanými rysy a pronikavýma očima se mezi zločinci moc často neobjevuje, a tak bylo o senzaci, které se chytla média po celém světě, postaráno. Nyní má Jeremy za sebou svůj modelingový debut, a to rovnou přehlídku populárního návrháře Philippa Pleina na týdnu módy v New Yorku!

Meeks, jenž je zároveň otcem už tří dětí, si na svou příležitost začít nový život musel počkat. Modelingový kontrakt podepisoval ještě ve vězení, ale po pondělní přehlídce, kde jednoznačně patřil mezi nejvýraznější tváře na mole, se dá očekávat, že to rozhodně nebyla jeho poslední zkušenost v branži.

Recidivista s kriminální minulostí čítající převážně četné loupeže, nedovolené držení zbraně či kladení odporu při zatýkání se navíc měl možnost předvést před řadou hvězd. V předních řadách na něj hleděli mimo jiné Madonna, sestry Hiltonovy, Kylie Jenner s přítelem Tygou či herečka Olivia Culpo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám