Hlavní obsah
Článek

Udílení cen Grammy není jen o předávání hudebních trofejí. V zákulisí se kolikrát dějí zajímavější věci než na pódiu, kde hudební hvězdy přebírají trofeje.

Královnou letošního ročníku se stala Adele (35), která stačila posbírat pět cen, přiznat svatbu a dojmout svou konkurentku Beyoncé. O pořádný rozruch se však mimo hlavní dějiště Grammy postaral povedený páreček, který spolu prožil dvouleté manželství a zplodil syna Sebastiana.

Plnoštíhlá modelka Amber Rose (40) a rapper Wiz Khalifa spolu v červenci roku 2013 vstoupili do manželství, když už jejich potomkovi bylo pět měsíců. Jako manželé však příliš neobstáli a rok po svatbě se rozešli.

Sebevědomá Amber nestrádala a prožila několik krátkých románků. Naposledy to dala dohromady s tanečníkem Valem Chmerkovskiym, s nímž jí to vydrželo pět měsíců. Na udílení cen Grammy se už ovšem celebrita s postavou ve tvaru přesýpacích hodin opět tiskla ke svému exmanželovi a před fotografy se spolu dokonce líbali. Šlo o usmíření rodičů malého Sebastiana, či jen krátké vzplanutí, zajišťující oběma trochu pozornosti?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám