Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Veronika Stýblová je třetí alternací role Sáry v muzikálu Ples upírů, takže ani neočekávala, že by mohla odehrát premiéru, kdy se rozhodovalo mezi jejími kolegyněmi Natálií Grossovou (21) a Michaelou Gemrotovou (38). Jeviště si ovšem užila i tak, neboť je zároveň členkou herecké company, takže se objevila jako upírka.

"Užila jsem si to rozhodně a Natálka byla fantastická. Myslím, že vaši čtenáři rozhodli správně, když pro ni hlasovali," řekla Super.cz, kde čtenáři vybrali premiérový pár Natálii Grossovou a Mariana Vojtka desítkami tisíc hlasů.

Veronika nepodcenila model na afterpárty, na kterou se z upírského převlékla, jako ostatně většina přítomných dam, do rudé róby, kterou jí na míru ušila návrhářka Petra Brzková. "Jsem jí za to vděčná, vypadám krásně, je to tematické k Plesu upírů, jsem rudá jako krev," spokojeně se usmívala.

Trochu jsme ji ale rozhodili konstatováním, že rudých šatů je na premiéře víc, ale jiné ženy, včetně její kolegyně z muzikálu Michaely Noskové (41), mají mnohem naplněnější dekolty. Verča je se svými jedničkami jednou z posledních z Plesu upírů, které si ještě nenechaly pomoci od plastického chirurga. Silikonové trojky mají kromě Míši i Eliška Ochmanová nebo Michaela Gemrotová.

"Holkám nezávidím. Myslím, že záleží na tom, aby se každý cítil dobře. A jestli se tak holky cítí, tak je to jen dobře. Já jsem se svými proporcemi spokojená a stačí mi to. Na plastiku se nechystám," odpověděla nám Veronika, která už se těší, až si i ona zahraje roli Sáry.

Reklama

Další články

Načítám