Hlavní obsah
Článek

Úderem soboty je z jedné z nejpopulárnějších hollywoodských hereček Jennifer Aniston osmačtyřicátnice. Narozeniny odjela jako už tradičně oslavit na dovolenou, a to nejen s manželem Justinem Therouxem (45), ale i s nejbližšími přáteli. Chybět nemohla ani její kamarádka a bývalá kolegyně ze seriálu Přátelé Courteney Cox (52).

Herečka si k oslavám narozenin zvolila své oblíbené mexické letovisko Los Cabos a i seriálová Monica přijela se svou polovičkou Johnnym McDaidem.

Byl to ale hlavně pohledný rodák z Washingtonu Theroux, který se mohl pochlubit mužnou muskulaturou. Podle zahraničních médií je herec ze seriálu Pozůstalí či filmů Dívka ve vlaku a Tohle je ráj ve svých pětačtyřiceti možná ve své dosavadní nejlepší kondici.

Neméně atraktivní pohled je ale i na Aniston, které se možná roky trochu vpisují do tváře, ale postava zůstává stejně skvělá jako před lety. O super hladké pokožce a pozadí bez jediného dolíčku ani nemluvě. Jennifer si zkrátka v tomto směru může gratulovat, zřejmě dobré geny... Vždyť její maminkou byla herečka a bývalá modelka Nancy Dow.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám