Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Ježková, kterou mohli televizní diváci vídat mimo jiné v seriálu Doktoři z Počátků, změnila image. A konečně si oddechla, když mohla shodit hřívu blond vlasů, s nimiž jsme ji poslední roky vídali. "Ony totiž nebyly moje," svěřila Super.cz po slavnostní premiéře muzikálu Ples upírů v divadle GoJa Music Hall.

"Dlouhé vlasy jsem si nechávala naplést kvůli natáčení hororu, který jsme s Michalem Dlouhým začali točit už skoro před třemi roky. Všechno se nějak protahovalo, tak jsem musela mít pořád stejný look a vlasy nosit pořád dlouhé. A nemusím asi říkat, že se mi moje vlastní dost poničily," řekla nám Jitka.

"Teď se cítím mnohem lépe, mám lehčí hlavu, i úprava je o hodně jednodušší, tím pádem mi ani příprava na tenhle slavnostní večer netrvala tak dlouho," dodala půvabná plavovláska, kterou mrzí jedině to, že stále ještě neví, kdy vlastně film, kvůli kterému byla tak dlouho nedobrovolně dlouhovláskou, půjde do kin.

Líbí se vám Jitka s krátkými vlasy?
Ano, líbí
68,8 %
Ne, dlouhé byly lepší
31,2 %
Celkem hlasovalo 11896 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám