Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla jednou z prvních českých topmodelek. Melánie Vančurová byla v šedesátých letech kráskou, která zdobila titulní strany módních časopisů. A vypadalo to, že i v zahraničí o ni bude obrovský zájem.

K modelingu ji přivedl konkurz v magazínu Odívání. Její kariéra v uvolněné atmosféře 60. let ale mohla narůst do mnohem větších rozměrů. Tehdy Československo navázalo kontakt se slavným francouzským domem módy, který hledal tvář pro svůj nový parfém, a volba padla právě na Melánii. Jenže nakonec z dohody sešlo.

"Vždycky říkám: buď bych skončila na olympu, nebo ve škarpě, to nikdo neví, jak by nám osud procházel pod rukama," prozradila bývalá modelka a také sestra dvorní fotografky Super.cz Michaely Feuereislové Melánie Vančurová.

I přes několik manželství však nikdy neměla děti. "Já jsem si je strašně přála, nezadařilo se, ale pak v určitém věku se s tím musíte vyrovnat a já jsem se vrhla na to, že pomáhám těm opuštěným zvířátkům," dodala pro Top Star magazín Melánie.

Reklama

Další články

Načítám