Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) po dlouhé době vytáhla fén a líčidla a vyrazila v dokonalé formě do společnosti. S úchvatným účesem a make-upem byla ozdobou slavnostní premiéry muzikálu Ples upírů.

"Byli jsme celý víkend na Katlově, já jsem vyrazila do Prahy dřív, abych se dala do kupy. Příprava mi trvala přes dvě hodinky, jen hodinu a půl mi trvá vyfoukat mé kudrnaté vlasy. Kuba přijel tak tři hodiny po mně, takže na mě nemusel čekat a přijel k hotovému," řekla Super.cz Eliška, které by prý nevadilo, kdyby se do ní jako správný upír v noci po premiéře její partner Jakub Vágner pořádně zakousl.

"Asi by mi to úplně nevadilo. On mi umí sát krev, ale myslím, že u nás doma jsem v tom přebornice já," usmívala se. "Třeba dneska jsem byla hodně ve stresu, on nesnáší smoking, tak už jen když jsem ho vytáhla, tak jsem viděla ten jeho výraz. Tak jen touto maličkostí jsem mu pila krev," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám