Hlavní obsah
Článek

Když se potkáme s Natali Ruden (53) na nějakém jejím focení, tak ve většině případu stojí ve skupině profesionálů za objektivem a koordinuje modelky ve svých navržených modelech. Tentokrát to bylo jiné, v modelku se proměnila sama Natali.

„Plánuju změnu image svého brandu a samozřejmě chci začít od sebe. Plánuju změnu vlasového stylingu a líčení a nafotíme mé nové profilové fotky a tím odstartujeme změnu značky,” vysvětlila tento počin Natali.

Jako modelka se ale přece jen necítila úplně jako ryba ve vodě. „Nemyslím si, že bych byla talentovaná modelka, musím na to mít dobrou náladu a rozpoložení,” řekla návrhářka, která ale jistou historickou zkušenost s modelingem má. „Moje maminka byla také návrhářka a tak jsem asi do dvanácti let předváděla její modely. Nevyrostla jsem a začala jsem spíš hrát tenis. Vzhledem ke své výšce sto šedesáti centimetrů, vždycky říkám, že jsem jako Marilyn Monroe, jsem toho nechala,” říká Natali Ruden.

Česko-ukrajinská návrhářka se před focení nějak náročně nepřipravovala, diety ani cvičení prý nebyly třeba. Ve videu se ale dozvíte, jakým povzbuzovačem si na place se svým oblíbeným týmem vytvářela dobrou náladu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám