Hlavní obsah
Článek

Znají ho lidé snad v celém Česku, léta už na Stream.cz moderuje pořad One Man Show, v němž už nachytal řadu lidí. Někteří si proto myslí, že i poslední událost v jeho životě je takzvaný „prank“ (nachytávka). Kazma se ozval naší redakci a řekl, co za jeho údajnou autonehodou se sviní bylo!

Kazmo, v neděli jste měl mít autonehodu, při které jste srazil svini. Jenže spousta lidí vám nevěří. Je to prank, nebo se to opravdu stalo?

Není to prank. Ten bych asi udělal líp. Vím, že mi lidé nevěří. Neuvěří mi ani ve chvíli, až umřu.

Jak to tedy s vámi momentálně vypadá?

Pořád jsem v nemocnici, napíchli mi nějakou kanylu. V podstatě jsem v pořádku, airbag mi jen poranil obličej, mám odřený rypák. Jinak snad nic. Ani žádnou zlomeninu nemám, jsem tu jen na pozorování. Auto je na šrot, já jsem ale dobrej. Chystají se mě propustit. Ještě mě v nemocnici drží kvůli posledním vyšetřením, pak ale asi půjdu domů.

Opravdu jste do svině narazil ve stoosmdesátikilometrové rychlosti? To by přece bylo o řidičský průkaz.

To je nesmysl, samozřejmě jsem jel rychlostí 130 kilometrů v hodině. Vlastně 129! (ve videu, které pořídil u nehody, mluvil o 180 km/h – pozn. red.)

Seděl jste v autě sám?

Ano. Přesto vystřelil i airbag spolujezdce a airbag pod nohama. Byla tam totiž dvě prasata, která běžela zároveň. Jedno zůstalo mrtvé na zemi, to pak odtáhli do lesa, druhé nikdo nenašel, nevím, jak dopadlo. Ale trefil jsem ho celým předkem.

Nemít auto, v kterém jste jel, asi byste dopadl hůř.

I policista říkal, že můžu být rád, že jsem seděl v takovém autě. Kdybych prý měl normální sedan, pravděpodobně jsem mrtvý.

Jaká je na autě škoda?

Za airbag a předek, který je úplně zdemolovaný, vždyť i chladič ležel na zemi, předběžně tři sta tisíc. Divně ale hrčelo i v motoru, když jsme auto nastartovali, tak uvidíme. Jsem ale hlavně rád, že žiju.

Na videu, které jste pořídil hned po nehodě, jste působil vysmátě. To se vám udělalo hůř až později?

Byl to obrovský adrenalin, v tu chvíli to ani nebolelo. Ale i kdybych neměl ani nohy, první, co bych udělal jako správný kameraman, by bylo, že bych točil. Byl jsem rád, že jsem přežil, až později jsem zjistil, že mám obličej od krve.

Reklama

Další články

Načítám