Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a lékárnice Jana Doleželová (42) sice Super.cz v době, když už byla těhotná, na přímou otázku, protože jsme takové tušení měli, neodpověděla, ale logicky nám to vysvětlila. "Přece jen se některé věci nemají říkat brzo, nemají se zakřiknout. A já jsem pověrčivá," vysvětlila nám Jana.

Ta vyrazila na premiéru muzikálu Ples upírů do divadla GoJa Music Hall v odvážné toaletě, v níž sice nebylo vidět rostoucí bříško, zato nabídla pohled do mnohem plnějšího dekoltu, než mívala dříve. Sama nám prozradila, že podprsenku teď nosí o dvě čísla větší.

První měsíce těhotenství neměla Jana nejpříjemnější, ale už se cítí dobře, a premiéru si jaksepatří užila. "Myslím si, že kdybych neřekla, že jsem těhotná před pár dny, tak už byste na to stejně přišli. Moderovala jsem nějaké akce a plesy, kde to ještě šlo schovat, ale teď už ne," krčila rameny.

"Užívám si hlavně to, že jsem konečně někde nepracovně a můžu relaxovat. Je to hezký kulturně společenský zážitek, kterých si užiju opravdu málo. Když už mám volno a nepracuju, tak si radši odpočinu. Sice občas někam vyrazíme s přáteli za kulturou, ale už asi ne tolik jako v dobách těsně po Miss ČR," připustila.

Jana je sice zasnoubená, na svatbu ale počká. "Teď máme jiné příjemné starosti a nechci zbytečný stres. Třeba nám jednou malá půjde za družičku. Nikdy jsem se svatbou nespěchala, i rodinu jsem si přála mít kolem pětatřicátého roku, tohle je pro mne důležitější. Snad to někdy doženeme. Nevím, kdy se budeme brát, ale určitě to nebude v nejbližších měsících," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám