Hlavní obsah
Článek

Kdyby byl býval Zdeněk Pohlreich (67) věděl, co ho čeká, tak by do plzeňského podniku Sedmé nebe radši ani nechodil. A už vůbec by tam nevzal svou snoubenku Zdeničku. Restaurace mezi paneláky se dostala do dvoumiliónového dluhu během dvou let existence a obávaný šéfkuchař brzy pochopí proč. Neskutečná špína v kuchyni hovoří za vše. Podívejte se na video, ve kterém Pohlreich opět nadává jako radioaktivní špaček.

„Tohle není restaurace, tohle je nádraží. Tohle je tak na sjezd trabantistů maximálně,“ hodnotí úroveň připraveného řízku šéf. „Tím, co tu děláte, otrávíte půlku sídliště během pěti minut. Kdybyste měli to štěstí, že přijdou,“ rýpne si pak do personálu. A nejvíc to osolí majiteli. „Bordel v kuchyni je bordel na talíři. Špína v kuchyni jsou sr**ky v žaludku,“ zlobí se.

I v tomto díle ovšem dojde k hláškám, kterými je Pohlreich proslulý a které jistě brzy zlidoví. „Do psích pochev, urousanejch. Ty než to přečteš, tak já jsem třikrát pos**nej... Čumíš do toho jako kráva do hodin, ty vole,“ ulevuje si uznávaný kuchař. Třetí díl poslední řady pořadu Ano, šéfe! vysílá Prima dnes od 21.20 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám