Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejeden výživový poradce vás asi velmi překvapí tvrzením, že zamilovaní lidé hubnou rychleji a lépe. A i když to může znít zbytečně romanticky, je tomu tak. Nevěříte? Prozradíme vám, v čem je hubnutí v páru ideální.

Hubnutí je snazší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Partneři, kteří začnou hubnout společně, mají mnohem jednodušší práci. Vzájemně se od samého začátku motivují, podporují se ve svém snažení, vaří si společná jídla a inspirují se i ve sportu. Mezi partnery tak vzniká silný společný zájem, který stmeluje vztah, zesiluje i vzájemný pocit morální opory a motivace. Výsledky, kterých dosáhnete, tak bývají výraznější a trvalejší. Stačí jediné – zvolte si dietní plán, který vám bude vyhovovat, a pusťte se do něj oba najednou.

Společný jídelníček

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Složité přípravy v průběhu diety se vůbec nemusíte bát. S KetoDiet se hubne bez hladovění nebo nervozity a funguje i tam, kde předchozí hubnoucí pokusy opakovaně selhaly. Součástí dietních plánů jsou chutná jídla, která mají snížený obsah sacharidů a zároveň vám doplní kvalitní bílkoviny, široké spektrum vitamínů a minerálů. Ketodieta přirozeně pomůže vašemu tělu nastartovat metabolismus a umožní rychlé spalování uložených tuků. Navíc vás naučí jíst pravidelně a vhodné potraviny si vybírat s klidným srdcem.

Proteinová jídla si zamilujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ryze česká značka KetoDiet nabízí nejen výživné proteinové nápoje v nejrůznějších sladkých příchutích, ale také velmi chutné proteinové omelety, snídaňové kaše, polévky, proteinové těstoviny, sušené maso nebo proteinové tyčinky, které plně nahradí běžná jídla. Snídani, svačinu či oběd tak máte vždy po ruce. A bez velkého a náročného vaření.

Tvůj sport je i můj sport

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud už se ke svým nadbytečným kilům nechcete nikdy vracet, bez pravidelného pohybu to prostě nepůjde. Zatímco žena si nejčastěji vybírá ze skupinových lekcí – bývá to aerobik, zumba, port de bras, power joga, či bosu, muž volí spíše silovější a intenzivnější cvičení – fitness, kruhové tréninky, spinning, crossfit a podobně. Proč tedy čas od času nevyzkoušet sport, který má rád váš partner? Vše vám rád vysvětlí, pomůže s cviky a podpoří vás, protože sám ví, jak jsou začátky těžké. To samé můžete udělat vy pro něj.

Muži hubnou rychleji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy teď asi příliš nepotěšíme, ale je potřeba to říct nahlas. Muži hubnou většinou rychleji než ženy. Takže i přesto, že začnete hubnout ve stejný den, budete jíst stejná jídla, dodržovat stejná pravidla, je více než pravděpodobné, že váš mužský protějšek zhubne o něco rychleji než vy. Nelámejte si s tím hlavu, je to přirozené. Snažte se příliš neporovnávat, zachovejte si psychickou pohodu a mějte z něj radost. Věřte, že vám vaši podporu mnohonásobně oplatí.

Další články

Načítám