Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není žádnou novinkou, že v USA jsou velice populární soutěže krásy malých holčiček. Jednou z častých účastnic byla i dnes čtyřletá Maddy Jackson, kterou její matka Lindsay posílala na jednu dětskou soutěž za druhou. Její touha po zviditelnění roztomilé dcerky však přesáhla hranice, když ji začala oblékat do paruk, dlouhých flitrových šatů a především když jí začala vycpávat ňadra. Podobně vymóděná se dívenka nedávno objevila i v pořadu Toddler and Tiaras, kde předvedla známou americkou silikonovou country zpěvačku Dolly Parton.

Malá Maddy se s naučenými pózami a lascivními gesty vrhla na pódium s načesanou platinově blond parukou, vycpanými ňadry velikosti C a také s vypolstrovaným pozadím, aby měla ještě výraznější ženské křivky ve tvaru přesýpacích hodin po vzoru vnadné zpěvačky.

Když se později dostavila její matka Lindsay do pořadu Today show na televizi NBC, řekla: „Někomu se to může zdát být za hranicí vkusu, pro nás je to ale normální. Když nosí falešná prsa a zadek, je to jen takový bonus navíc.“

Zdá se, že s poněkud zvláštními matkami se poslední dobou roztrhl pytel. Ve stejném pořadu Toddler and Tiaras na stanici TLC se zhruba před měsícem představila tříletá dívenka, kterou její matka oblékla jako prostitutku Vivian z filmu Pretty Woman, matka nyní čelí výhružkám smrti. Jiná matka pak koupila své dceři k sedmým narozeninám poukaz na zvětšení prsou, další nechala své stejně staré dceři píchat botox do obličeje a vytetovala jí obočí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám