Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Pavlem Vítkem jsme si o muzikálu Ples upírů povídali několikrát, ale když jsme ho jako podivínského profesora viděli na premiéře v divadle GoJa Music Hall, byli jsme trochu v šoku. Jeho part totiž tak trochu připomíná rapování. A pořádně náročné.

"Je to hezké a nakonec jsem si to oblíbil, k tomu profesorovi to patří. Ale přiznám se, že jsem z toho měl opravdu velký strach. Jeden čas už jsem to chtěl dokonce vzdát, že to nedám. Tak rychlá slova a tolik. Ale nakonec jsem se zakousl. Když už jsem tuhle šanci přehrát se z mladých milovníků do staříků dostal, tak ji chytím pořádně za pačesy. A aplaus publika po mé raperské árii byl tak velký, že mě to hodně potěšilo," přiznal nám zpěvák.

"Trochu Marianovi Vojtkovi závidím, že tam má kantilénu a já tam jedu jenom ratatata. Ale zase každá role má svoje. Zazpívám si na svých koncertech a třeba v jiných muzikálech," míní.

Svoji roli se prý Pavel učil nepřetržitě tři měsíce. "Prostě pořád, asi nejvíc v autě na cestě z Karlštejna a zpět na Karlštejn. A všude možně jinde," vysvětlil a pak nám na kameru úryvek svého textu zazpíval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám