Hlavní obsah
Článek

Herečka Hana Gregorová (71) s přítelem Ondřejem Koptíkem patřili k hostům slavnostní premiéry muzikálu Ples upírů v divadle Goja Music Hall. "Moc děkuji producentovi Františku Janečkovi (79) za pozvání. Byla jsem na to hrozně zvědavá, protože už jsem to kdysi viděla ve Vídni a musím říct, že tohle představení se mi líbí víc," nešetřila slovy chvály Gregorová a její přítel přitakával.

Pár jsme ve společnosti už delší čas nepotkali, médii probíhaly spekulace, zda jsou ještě vůbec spolu. "Chodíme všude možně, ale ne všude jsou média. Takže se nikde neschováváme a nechodíme kanálama," smála se Hanka. "Jsme pořád spolu a všechno je zalité sluncem," ujistila nás.

Různé fámy, které o jejím vztahu kolují, hází herečka za hlavu. "Kdybych byla slabší povaha, tak už jsem možná skočila z Nuseláku. Ale takhle si říkám, že mě nedostanou. A přítele trénuju, už to pochopil," dodala. A jak takové tréninky vypadají? "Nesmí vůbec nikomu na nic odpovídat. On by tak hodný, že si myslel, že všichni novináři jsou také hodní," upřesnila Gregorová. Do mikrofonu Super.cz ale pár slov pronést směl.

K zásnubám se ale už Gregorová vyjadřovat nechce. "Už se k tomu nevracejte. Jako kdyby to nebylo. Svatba samozřejmě nebude. Není důvod, proč by měla být," mínila. Ondřej nám ovšem prozradil, že herečka vybírala šaty na ples a málem sáhla po bílých. "To je pravda. Ale kdybych si je vzala, tak se hned začne psát, že už chystám veselku," uvedla to na pravou míru Gregorová, s níž se znovu potkáme příští sobotu 18. února na Česko-Slovenském plese a jsme zvědaví, jakou róbu nakonec zvolí.

Reklama

Další články

Načítám