Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmnáctiletá Paris Jackson, jediná dcera zesnulého krále popu Michaela Jacksona (†50), se pomalu rozkoukává v šoubyznysu. Nedávno se jí podařilo stát se tváří nové kampaně značky Chanel, kterou nafotila v Paříži, posléze se účastnila přehlídek na tamním týdnu módy a v neděli se blýskla na červeném koberci během udílení hudebních cen Grammy.

Paris se na 59. ročník cen do proslulého Staples Centre v Los Angeles dostavila v luxusním štrasovém overalu v zemitých odstínech, který odhaloval nositelčina četná tetování. Model z letošní jarní kolekce značky Balmain zkombinovala s černým psaníčkem a sandálky na vysokých podpatcích. Blond rozcuch a decentní make-up pak nechaly vyniknout její přirozené kráse a mládí.

Půvabná teenagerka, jejíž otec byl sám držitelem třinácti gramofonků a další ceny Grammy získal za celoživotní přínos, se na červeném koberci před fotografy objevila sama. To opět nahrává dosavadním domněnkám, že se rozešla s bubeníkem Michaelem Snoddym, s nímž strávila ve vztahu více než rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám