Hlavní obsah
Článek

Největší událost letošní muzikálové sezóny je za námi. V neděli bouřlivým potleskem vestoje ocenili diváci uvedení Plesu upírů v GoJa Music Hall producenta Františka Janečka, v hlavních rolích s Marianem Vojtkem a Natálií Grossovou, které ze dvou možných alternací vybrali čtenáři Super.cz.

"Nedá se říct, že jsem spokojený. Jsem nadšený, především z Natálky, která podala obrovský výkon s plným nasazením. Musím ji jenom chválit a ocenilo ji i publikum, kde byly stovky českých herců i odborníků ze všech oblastí, a všichni její výkon ocenili standing ovation. Její výkon je bez jakékoli diskuze," rozplýval se po premiéře Janeček, ale i všichni premiéroví diváci.

"Já bych chtěla Františkovi strašně moc poděkovat, že jsem tady mohla být a dostala jsem šanci mít tuhle roli. Bylo to úžasné," děkovala Natálka. Tolik pochval ale znamená i nebezpečí, zda by Natálku nechtěly ukrást jiné produkce. "Ona se nedá. Znám ji od malého děťátka, dokonce vám mohu vyzradit, že jsem její kmotr. Držel jsem ji v kostele, když ji křtili," svěřil Janeček. "Je to nejlepší kmotr na světě," pochvalovala si Natálka.

"Natálku mám tak trochu na starosti a budu se jí plně věnovat. Teď si sáhla na vysokou metu a skutečně náročnou roli. Čas ukáže, co budeme dělat dál. V každém případě je Natálka obrovský nejen pěvecký, ale i herecký talent. Má to od pána boha. Když nadělovat, rozhodl, že bude herečka a zpěvačka zároveň," dodal producent.

Ples upírů má téměř vyprodáno až do konce sezóny, už se prodávají i lístky na září. Předchozí Janečkův projekt Fantom opery se uváděl téměř tři roky. Jak dlouho můžeme očekávat, že se bude hrát tento muzikál? "Odhadujeme, že budeme hrát aspoň dva roky. Ovšem jedna věc je odhad a druhá, jak se k nám publikum postaví. Zda se k nám lidé budou vracet stejně, jako se vraceli na Fantoma. Ale zatím po předpremiérách a premiéře pevně doufám, že toto dílo bude mít mezi lidmi velký úspěch," dodal František Janeček, jemuž se ještě nikdy nestalo, že by u něj v divadle představení nekončilo standing ovation.

Reklama

Další články

Načítám