Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební projekt AquaBabes každý rok vyšle do světa nové talentované dívky, které dostanou možnost stát se úspěšnými členkami zavedeného hudebního uskupení.

Každý rok nově vybrané dívky zazpívají píseň a natočí videoklip, který se téměř vždy stane hitem. V minulých letech AquaBabes bodovaly s písněmi Neříkej mi baby, Čistá jako láska a Nejsem další.

Letos už spatřila světlo světa nová sestava talentovaných a půvabných dívek. Pětice nadaných zpěvaček ve složení Markéta, Tereza, Petra, Mária a Stiliana strávila týden v nahrávacím studiu, kde probíhaly zkoušky a nahrávání jejich nového singlu.

Zpěvem pak vyplňovaly i pauzy mezi natáčením, ve kterých si společně střihly třeba hitovky od Adele nebo Michala Davida. Na záběry jejich improvizovaného vystoupení se povídejte ve videu.

Do nového ročníku talentové platformy, která podporuje mladé začínající zpěvačky, byla nová sestava opět vybrána prostřednictvím castingu. Zpěv mladých dívek tentokrát hodnotil i populární písničkář a idol mnoha dívčích srdcí Pavel Callta, který otextoval letošní singl AquaBabes.

„Je to má první zkušenost s psaním textu pro někoho jiného, než jsem já sám, tak doufám, že se bude posluchačům líbit a že celkově budou mít holky  úspěch,“ přeje si mladý muzikant.

„Vybrali jsme velmi sympatické a talentované slečny, tak jim přeju hodně úspěchů a ať jsou pro posluchače inspirací a múzou,“ dodává Callta.

Než dívky vypustí svoji první píseň do světa, čekají je ještě měsíce intenzivní práce. Už teď ale doufají, že se jejich singl dočká minimálně stejného ohlasu, jako tomu bylo u předchozích ročníků. O tom, která z dívek se vám líbí nejvíc, hlasujte v anketě pod článkem.

Která z nových dívek AquaBabes se vám líbí nejvíc?
Markéta
17,6 %
Tereza
32,7 %
Petra
19 %
Mária
23,4 %
Stiliana
7,3 %
Celkem hlasovalo 9939 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám