Hlavní obsah
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Kompletní sortiment vybavení bytu se slevami až 65 %! Tento týden letí slevy na sedačky (od 5 999 Kč)! Neváhejte využít slev na více než 400 sedaček v naší nabídce, které končí 28. 2. Pouze teď si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Luxusní sedačka za pouhých 11 999 Kč? Sleva 37 % platí pouze do 28. 2.!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Top design 2017, to je sedačka Ronde, která splňuje nejpřísnější požadavky na moderní design! Velký rozklad a úložný prostor samozřejmostí. Moderní kombinace eko-kůže a kvalitní pytloviny je dokonalá, klikněte a uvidíte. Naducané opěrné polštáře a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá?

Designová lahůdka, ze které se vaši známí posadí na zadek. Sleva 42 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Top design 2017, to je sedačka Kler, která splňuje nejpřísnější požadavky na kvalitu a funkčnost! Velký rozklad a úložný prostor samozřejmostí. Vyberte si z velké nabídky potahů a vytvořte si sedačku snů! Naducané opěrné polštáře a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá? A k tomu všemu sleva téměř 15 000 Kč!

Obývací pokoj, který vám budou všichni závidět. Dotáhněte své bydlení k dokonalosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není čas na změnu? Díky slevám až 60 % na bytový nábytek je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Máme v nabídce přes 100 kolekcí bytového nábytku pro rok 2017, v cenách již od 2 999 Kč. Např. oblíbený obývací pokoj Java, který vytváří nejnovější trendy bydlení, za neskutečnou cenu 6 499 Kč!

Velká sedačka za senzační cenu! Obří sleva 4 000 Kč platí do vyprodání!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte kvalitní sedačku, na kterou pohodlně usadíte až 8 osob a zároveň vám nezruinuje váš rozpočet? Sedačka Laura bude správná volba! Praktická kombinace kvalitní eko-kůže na korpus a pevné režné látky na sezení zaručí dlouhou životnost a nadčasový vzhled sedačky! Díky možnosti volby vlastní kombinace potahů si můžete vytvořit sedací soupravu snů!

Luxusní kuchyně v lesku za dostupnou cenu, díky slevě 35 %! Doporučujeme!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebujete krásnou kuchyni, ale nechcete zbytečně utrácet? Máme pro vás kuchyni Rossi, které má dvířka v provedení lesk a cena za celou sestavu začíná na 6 499 Kč! Zvolte malou sestavu do bytu, velkou rohovou sestavu nebo si z jednotlivých skříněk sestavte vlastní kuchyni! Dekory dvířek: bílé, červené, šedé nebo krémové!

Další články

Načítám