Hlavní obsah
Článek

Ve 180 kilometrech za hodinu na dálnici srazil zvíře a od té doby neustále děkuje tam nahoru, že je ještě mezi živými! Populární moderátor One Man Show, nachytávač slavných i neslavných Kazma ví, že se podruhé narodil!

O děsivé autonehodě, po níž zůstala přední část jeho vozu zdemolovaná a od krve nebohého zvířete, informoval na své sociální síti.

„To si tak dnes ve dvě ráno sedím na dálnici v autě, všude hrobové ticho, zima, nikde nikdo a já poklidně čekám, až se rozplyne kouř z airbagů, abych zkontroloval, jestli mám obě nohy, protože si na ně přes vystřelený volant nevidím. No a v tu chvili mi to došlo. Po strašně dlouhý době jsem si uvědomil jednu věc: žiju! Ten krátkej nepřenosnej moment, kdy vám to prostě jen dojde,“ uvedl moderátor a provokatér.

Říká, že je to pro něj zajímavá životní lekce. „Nezapomínejte v záplavě každodenních rutin a starostí, že žijete, a žijte! Člověku se chce až zasmát nad tím, jak může tohle naše celoživotní pachtění vlastně každej den ve mžiku vteřiny skončit,“ dodal s tím, že pokračuje dál a že i když skončil na pozorování v nemocnici, nic ho nezastaví.

Reklama

Další články

Načítám