Hlavní obsah
Článek

Homosexuální rekvizitář Josef (58), který ve čtvrtek hostí konkurenty v kuchařské reality show Prostřeno!, se pěkně vybarvil. Nejenže připravil k jídlu podivné "lahůdky", které mu ostatní kritikou rozcupovali na kousky, navíc háčkuje oblečky na barbínky a pravděpodobně si s nimi i hraje. Podívejte se na video, ve kterém Pepu podrobují soutěžící zdrcující kritice.

Při šmejdění po bytě, v němž Pepa žije již třiadvacet let se svým partnerem, se ženské soutěžící nestačí divit. V přeplácané a kýčovité ložničce najdou panenku s oblečkem vlastní Pepovy výroby. Proto není divu, že si při večeři do sexuální orientace hostitele ostatní rýpou. Toho nakonec chování soutěžících urazí a přestane se s nimi bavit. A dorazí ho opravdu drsná kritika jeho kuchařského umu.

K večeři totiž připravil oschlé párky ve tvaru srdíčka a kuřecí stehna s játry a kečupem. Ten miluje Pepa tak, že ho ředěný pije jako nápoj. A tak se nemůže divit, že dostane pořádnou "čočku". Hosté dokonce ani nedojedli. Nejvíc jídlo kritizovala Marie. "Ta, které jsem nejvíc věřil, se do mě pustila jako první," zoufá si Pepa. Znechucený a hladový od něj odchází i Kryštof. "Jeho chování se mi zprotivilo," kroutí hlavou benjamínek soutěže.

Dnešní díl Prostřeno! vysílá Prima od osmnácti hodin. Včerejší díl, ve kterém se hodovalo u zdravotní sestřičky Elišky, si můžete pustit online na Stream.cz, předchozí díly pak zde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám