Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak to je velmi smutná zpráva, která zarmoutí všechny fanoušky moravských lidovek. Zemřela totiž známá folklorní zpěvačka Jarmila Šuláková (†87).

Informaci potvrdila kapela Fleret, s níž vystupovala nejen samotná Šuláková, ale i její dcera Zuzana a jejich zprávy ohledně zpěvačky se tak dají považovat za důvěryhodné. „Odešla legenda. R.I.P., Jarmilko!“ uvedla na své sociální síti skupina bez dalších podrobností.

Pěvecká hvězda o sobě dala vědět naposledy loni v březnu, když se nechala naposledy v životě vyfotit na nemocničním lůžku, na něž byla kvůli vleklým zdravotním potížím upoutaná.

Ještě v sedmasedmdesáti jezdila na tobogánu, zpívala před třiceti tisíci tvrdými rockery, u kterých si uměla zjednat pořádek tak, že ji poslouchali na slovo. Ke konci života se ale snažila neztratit dobrou náladu v nemocnici, kde dlouhodobě pobývala.

„Jsem obyčejná, normální valašská dcérka. Dnes se každý chválí, umělci se vytahují, a přitom si za zády závidějí. To za nás nebylo, my se měli rádi. Kolem mě byli vždy muzikanti, zpěváci, herci, obyčejní lidi, vždy byli hodní a dobří. Měla jsem štěstí,“ uvedla loni „obyčejná cérka“, která měla i pohnutý život, když jí syn zemřel na AIDS.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám