Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Michal Novotný sice kvůli pozastavení natáčení nových dílů pořadu Vtip za stovku přišel o zajímavou práci, ale o svou budoucnost se bát rozhodně nemusí.

Získal totiž novou roli v primáckém seriálu Ohnivý kuře, kde hraje majitele cukrářské akademie Pavla Šafáře. Diváci se na něj mohou těšit už v pondělí. Novotný si natáčení seriálu pochvaluje.

„Když jsem nastoupil, byl jsem hodně unavený, protože jsem měl po premiérách dvou muzikálů, ale myslím, že se mi to povedlo. Jsou tady milí lidé, jak herci, tak štáb, spoustu z nich už znám. V seriálu mám hlavní linku s Luckou Polišenskou, se kterou se známe velmi dobře z Vinohradského divadla, kde byla pět let. To bylo fajn.“

A protože je seriál Ohnivý kuře hlavně o jídle a vaření, nešlo se Michala nezeptat právě na jeho zkušenosti z kuchyně. Nejraději prý vaří pro přátele a rozhodně by vás nepozval na zeleninový salát. „Vařím nejvíc českou klasiku, takové ty nezdravé a tučné věci,“ uzavřel s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám