Hlavní obsah
Článek

Pořad Ano, šéfe!, v němž už léta září Zdeněk Pohlreich (67), sem tam způsobí skandál, který rozproudí celonárodní debatu. A poslední díl kvůli osobě majitele motorestu u Kadaně vzbudil obrovské emoce kvůli tomu, že jde o chlápka, který před kamerou střílí holuby, aby měl jeho malý synek co jíst, s kamarády navíc hrozí třetí světovou válkou, zbraněmi a nesnáší Araby. U části diváků to za něj odnesl i samotný známý šéfkuchař. Co na to všechno říká?

Někteří diskutující se podivují nad tím, jak málo přísný byl jindy nesmlouvavý kuchařský boss Pohlreich na tamní kuchyni, která opravdu nenabízela žádné kulinářské skvosty a naopak jídla připomínala výčet všeho, co ostatním provozovatelům restaurací Zdeněk omlacuje o hlavu. A Erichovi ve finále ještě udělil hvězdičku. Někteří diváci jsou překvapeni; prý ji často nedostali o pár tříd lepší podniky.

„Nejde hledat univerzální spravedlnost v tom, kdo má a kdo nemá něco dostat. Ten chlap je pro mě prostě borec a super kořen, který má energii a během natáčení udělal v motorestu obrovské množství práce. Jen to možná kvůli těm kontroverzním věcem okolo trochu zapadlo. To je to, co mě zajímá, ne to, v co věří. Myslím si, že když někdo pojede okolo a bude mít chuť dát si něco nenáročného a jednoduchého k jídlu, nehrozí mu tam žádné zásadní nebezpečí,“ vysvětlil Super.cz Zdeněk Pohlreich, proč se muže rozhodl odměnit pochvalnou nálepkou svého pořadu.

Mrzí ho, že se debaty o pořadu smrskly hlavně kolem střílení holubů. „Je jasné, že je to drsný chlap. Rozhodl se, že tam někdo smí a někdo nesmí, nese ale riziko, které to s sebou přináší. I takoví lidé kolem nás žijí a není jich vůbec málo. Nechci ale nikoho soudit a jeho už vůbec ne,“ tvrdí populární kuchař.

Majitel motorestu má pestrou minulost. Provozoval nevěstinec, následně skončil ve vazbě a na roky i ve vězení. Sám tvrdí, že se tvrdou prací dokázal postavit zpět na nohy. „Je to dobrý příběh bez ohledu na to, čemu Erich věří,“ dodal Pohlreich.

Po klukovi, co dal řetízek do jiného hrníčku, jde o další storku, která vynesla Ano, šéfe! do popředí zájmu. Tak uvidíme, co dalšího kontroverzního mají v záloze!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám