Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oficiálně je sice stále vdaná za amerického herce Douga Hutchisona (56) ze Zelené míle, ale jinak to Courtney Stodden (29) už minimálně pár týdnů táhne s jiným, opět o poznání starším mužem. Milence navíc už očividně nebere jen na večeře, ale nechá se jím doprovázet i na oficiální společenské akce.

Ve čtvrtek s ním zavítala do nočního klubu Avalon Hollywood na párty magazínu OK!, která měla být předzvěstí nedělního udílení hudebních cen Grammy. Courtney na červeném koberci naplno využila svou minutku slávy před fotografy a v korzetu a těsné sukni se před nimi nakrucovala ze všech úhlů.

Pohled na její přehnanou plastickou operaci prsou byl ale dost smutný. Courtney se ňadra samou tíhou už pěkně prověsila. Implantáty jí tak už v útlém věku nepěkně trčí pod vytaženou kůží jako dva balony. Soudě podle pyšného výrazu jejího doprovodu se ale ještě pořád pár vyznavačů podobných šíleností najde...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám