Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celebrity poslední dobou oznamují očekávání potomků jako na běžícím páse. K současnému rozmachu babyboomu čerstvě přispěla i americká modelka a módní návrhářka Whitney Port, známá také z několika televizních pořadů jako The Hills, The City či ze soutěže, hledající nové modelingové tváře, Britain & Ireland's Next Top Model. Whitney radostnou novinu sdělila ve čtvrtek prostřednictvím svého webu.

Půvabná 183 centimetrů vysoká blondýnka zvolila dnes již tradiční způsob oznámení, a to pomocí fotografie s odhaleným bříškem. Jednatřicetiletá Port má na snímku, který pořídil Cole Moser, pouze krajkové kalhotky a bílé tričko stažené pod prsy na uzel. „Ahoj! Jen si tak stojím u okna ve spodním prádle s miminkem uvnitř,“ připsala k němu.

Tatínkem dítěte bude producent Tim Rosenman, který se s Whitney seznámil díky natáčení série The City v roce 2012. Následující rok se zasnoubili a v listopadu 2015 se stali manželi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám