Hlavní obsah
Článek

Každá žena je jiná. Ale všechny se na jedné věci vždycky shodnou. Na tom, jaká by měla být dokonalá podprsenka. Krásný vzhled, lehkost, prodyšnost, pohodlí,… A i když tomu možná nebudete věřit, ta dokonalá podprsenka opravdu existuje – je to SPACER 3D!

Vše, co jste kdy od podprsenky chtěla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při průzkumech ženy nejčastěji uváděly, že od podprsenky chtějí pohodlí při nošení. Dalším nejčastějším požadavkem byl hezký design a jako třetí hledisko uvedly krásně tvarovaný dekolt. Důležitou podmínkou byl také dobrý vzhled pod oblečením - je přeci faux pas, když jsou švy podprsenky viditelné pod oblečením. Podprsenka SPACER 3D splňuje všechny tyto požadavky! Ale nejen to, má i vlastnosti, které ji řadí mezi opravdu revoluční kousky.

Lehkost a prodyšnost: SPACER 3D dýchá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patentovaná technologie košíčků SPACER 3D zajišťuje dokonalou prodyšnost. Speciální dvouvrstvý porézní materiál se vzduchovou mezerou je mimořádně lehký a vysoce prodyšný. Díky této sendvičové konstrukci dokážou košíčky během nošení dokonale reagovat na změny vaší tělesné teploty a odvádět případnou vlhkost. Proto zůstává podprsenka uvnitř suchá i při vyšší tělesné zátěži či během parných letních dní. A kromě toho je ještě neuvěřitelně lehká!

Pro prsa jakékoliv velikosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato revoluční podprsenka je určena pro všechny ženy, které touží po komfortu. Skvělé vlastnosti košíčků SPACER a komfortní široká ramínka ocení každá žena. I ženy s opravdu velkými ňadry – Astratex.cz exkluzivně nabízí podprsenky SPACER 3D v široké škále modelů i velikostí. Paní A. nosí podprsenku 80/F. V testovacím protokolu uvedla: „Konečně se nepotím! Ženy s většími prsy moc dobře vědí, o čem mluvím...“

Neviditelná pod oblečením - zaručeně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladké košíčky beze švů dokonale splynou s křivkami vašeho těla. Podprsenka se tak skvěle hodí i pod opravdu těsné oblečení či tenká tílka. „Testovala jsem SPACER pod přiléhavými vršky. V popisu podprsenky stálo, že nebude vidět pod oblečením. A to se také stalo, švy opravdu neproznačují," říká Kateřina S. Dáte přednost bílé, černé, smetanové nebo kávové barvě? A zvolíte model s krajkovým obvodem, nebo vsadíte na jednoduchost?

Další články

Načítám