Hlavní obsah
Článek

Herce Filipa Čápa si většina televizních diváků pamatuje jako sanitáře ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. My jej potkali v netradiční roli modela pánských společenských šatů. "Bylo to pro mne stejné jako herecká role, a myslím, že jsme se toho s kluky zhostili se ctí," domníval se.

Syn pohádkové princezny Pampelišky Kláry Jernekové v natáčení seriálů nezahálí. Má za sebou roli v druhé sérii kriminálky ze soudní síně Život a doba soudce A. K. Tam ho ovšem poznáme ještě méně než v kvádru.

"Hraju tam roli skinheada, což byl trochu opačný úkol po záchranáři. Musel jsem si i vyholit vlasy, naštěstí mi ale rychle rostou," smál se Filip. Bez vlasů se ale prý špatně necítil. "Není to takový problém, hodí to samozřejmě úplně jiný look, máte drsnější výraz. Ale ta role se mi líbila. Režíroval to Radim Špaček, se kterým je skvělá spolupráce, a bylo to zajímavé," prozradil.

A jak se na změnu jeho image dívaly partnerka a malá dcera? "Dcera mě plácala po hlavičce a měla z toho velkou srandu. A partnerka mě takhle už znala, protože jsem měl párkrát v létě vlasy vyholené, tak to pro ni šok nebyl," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám