Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, na stránce pořadu Zdeňka Pohlreicha (66) Ano, šéfe! kdosi neuvěřitelně sprostě urážel diváky jen kvůli tomu, že slušně kritizovali jednoho účastníka kuchařské reality show, který extrémně nesnáší uprchlíky. Na Primě kvůli tomu nastalo zděšení a šéfové autora statusů dostali pořádně za uši!

Kdo stál za příspěvky, to se asi nedozvíme. Každopádně stránku podle televize spravuje kdosi zvenčí.

„Facebookový profil pořadu spravuje externí administrátor, nikoliv zaměstnanec televize. Za jeho komentáře a chování se tímto velmi omlouváme. V tuto chvíli jsme již přijali taková opatření, aby se podobná situace v budoucnu neopakovala. Fanouškům pořadu Ano, šéfe! se omlouváme,“ stojí v oficiálním prohlášení Primy. Podle našich zpráv jde o studentíky a evidentně někdo z nich byl příliš horlivý a v ráži.

Dotyčný administrátor častoval diváky slovy, že jsou idi*ti, používal i další vulgární výrazy a vysmíval se takzvaným sluníčkářům.

Sám Pohlreich odmítá, že by s tím měl něco společného. „Pořad neprodukuji, nikdo ode mě to nebyl. Jsem vlastně jen najatý herec. Ale nějak mě to netrápí, sociální sítě jsou stejně jedna velká žumpa,“ řekl Super.cz slavný kuchař.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám