Hlavní obsah
Článek

Do světa šoubyznysu se nikdy nehnala, ale to, že už je pět let partnerkou herce Richarda Genzera (57), leccos změnilo. Teď si speciální pedagožka Markéta Jiránková dokonce vyzkoušela i roli modelky. V jednačtyřiceti prý poprvé.

"Bylo to náročné, ale krásné," popsala svoji zkušenost s fotografem Radkem Hensleyem a návrhářkou Alenou Wilson, jejíž kolekce společenských šatů se stala tváří. S výškou 182 centimetrů to ale klidně mohla zkusit už dřív.

"Občas mě někdo oslovil, ale to už je opravdu dávno. Při studiu jsem si přivydělávala jako modelka na festivalech účesů v Lucerně. Jsem spíš sportovkyně, do sedmnácti let jsem hrála závodně házenou, tak jsem to měla hozené trochu jinak," vysvětlila.

"Ale ten sen být modelkou tam byl, která holčička ho nemá? Jen se splnil o hodně později, kdy už tam vlastně vůbec nebyl. Sny se vývojem mé osobnosti proměňovaly," smála se Markéta, která se věnuje profesi speciální pedagožky.

"Pracuji v pedagogicko-psychologické poradně. Věnujeme se dětem s jasnými poruchami učení anebo majícími takové prvky, které vedou k tomu, že by je mohly v budoucnu mít," je od šoubyznysu opravdu hodně daleko Markéta.

Jak se tedy vůbec stalo, že se dala dohromady s Geňou? "Spojuje nás jedna věc, oba pracujeme s lidmi. A jak jsme se poznali? Sestra mě vytáhla na kluky do divadla, pak jsme všichni seděli v divadelním baru, sklenička dala skleničku, a bylo to. V dubnu spolu budeme pět let," vyprávěla nám.

Nedávno ji stále ženatý Richard požádal o ruku. Tak jak to vidí s případnou svatbou? "Mám říct pravdu, anebo společensky přijatelnou lež?" ptala se Markéta, a my zvolili pravdivou odpověď. "I kdybych to věděla, tak to stejně neřeknu. A tu společensky přijatelnou lež už neřeknu, protože jste si vybrali pravdu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám