Hlavní obsah
Článek

Není tohle náhodou už hodně za hranou? Na oficiální stránce pořadu Ano, šéfe!, jejíž hlavní hvězdou je Zdeněk Pohlreich (67), začal někdo řádit jako černá ruka a lidem, kteří kritizují účastníka posledního dílu, jenž odmítá obsluhovat Araby a vyhrožuje použitím zbraní proti imigrantům, sprostě nadává! Hlasujte v anketě na konci článku!

Stránku má podle našich informací pod palcem externí firma zaměřující se na komunikaci na sociálních sítích. A ta třeba čtenáři, který si jen slušně posteskl, že dnešní doba plná nenávisti připomíná předválečné hitlerovské Německo a jeho chování k židům, odpověděla tak, že se diví i mnoho odborníků na mediální komunikaci.

„Co ty cucáku víš o židech? A o Hitlerovi? Jen papouškuješ to, co si někde četl nebo slyšel, ty nedochůdče, a víš úplný h***o,“ reagovala stránka Ano, šéfe. Jinému diskutujícímu kdosi napsal, že je totální i***t, a začal se vysmívat takzvaným sluníčkářům. Některé oficiální reakce správce stránky později zmizely, diváci si ale udělali otisky obrazovek.

Zkoušeli jsme kontaktovat samotného slovutného kuchaře, nebral ale telefon. Uvidíme, jak se k problému postaví i televize, jestli připustí, aby se jejím divákům sprostě nadávalo.

V samotném pořadu se Pohlreich snažil nenásilně extrémnímu majiteli podniku ukázat, že neobsluhovat Araby je nesmysl, proto se převlékl za muslimskou ženu. Jeho kritici ale říkají, že měl chování majitele víc odsoudit a že pochvalnou hvězdičku mu dal neoprávněně, protože majitel motorestu vaří zrovna ta jídla, která Zdeněk Pohlreich dlouhodobě kritizuje. Dedukují z toho, že mu, bůh ví proč, mohl oproti jiným podnikům v pořadu nadržovat.

Je podle vás správné, aby tvůrci televizního pořadu divákům sprostě nadávali?
Ano
16,2 %
Ne
83,8 %
Celkem hlasovalo 62903 čtenářů.
Související témata:
Ušák
Motorest
Extremisté

Reklama

Další články

Načítám