Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Viděli jste ji v každém díle populární televizní soutěže Tvoje tvář má známý hlas, ale jelikož zde působila v tanečním souboru, nejspíš moc nezaujala. Když si ale prohlédnete snímky Mirky Pikolové od fotografa Martina Bučka, tak vás tahle kočička upoutá na první pohled.

„Když mi moje vizážistka avizovala modelku z televize, neměl jsem pro jistotu žádné iluze a očekávání, ale Mirka je velice milá, přátelská holka a hlavně neuvěřitelně fotogenická,” komentoval práci s modelkou Buček.

Nebylo přitom vůbec jednoduché sexy brunetku nahnat před objektiv. „V současné době mám velmi málo času a musím přemýšlet, s kým stihnu spolupracovat. Proto si vybírám největší profesionály, mezi které fotograf Martin Buček patří. Věřím, že se naše fotografie čtenářům budou líbit,” říká tanečnice a modelka.

Kromě působení v Tváři se kráska věnuje hlavně modelingu. „Měla jsem tu možnost spolupracovat se světovými modelkami, jako je třeba Clara Alonso,” hrdě zmínila Mirka.

Podle všeho o téhle dívce ještě uslyšíme. „Nyní jsem v semifinále České Miss 2017 a pracuji na dalším postupu. V současné době jsem byla oslovena, abych se stala tváří billboardové kampaně, a první fotky, které jsem viděla, se, myslím, velmi povedly,” povyprávěla Pikolová, která má za cíl hlavně úspěšně dokončit studium na Mezinárodní konzervatoři.

Reklama

Další články

Načítám