Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to poprvé, co jednapadesátiletá herečka Elizabeth Hurley sdílela s fanoušky své fotky v bikinách, tentokrát zlatých. Ze své cesty po Indii se jim ozvala už několikrát. A jelikož snímky slaví úspěch, a aby taky ne, není důvod nepokračovat.

„Když potřebujete nějaký ten vitamín sea,“ připsala na sociálních sítích hojně užívanou slovní hříčku. A k tomu označila sebe i svého čtrnáctiletého syna Damiana, který s herečkou cestu do Asie podnikl.

K zatím poslední fotce pak připsala: „Život je odrazem našich myšlenek. Na to nezapomínám,“ přičemž v jejích slunečních brýlích se zrcadlil právě Damian, který je jejím jediným potomkem.

Ačkoli má hvězda filmu Smlouva s ďáblem kupy obdivovatelů, po jejím boku - alespoň oficiálně - žádný muž není. Poslední vážný vztah prožila s australským sportovcem Shanem Warnem, s nímž byla dokonce zasnoubená. Rozešli se v roce 2013.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám