Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za tři roky oslaví padesáté narozeniny, ale jak se zdá, pro Danielu Peštovou (53) je její věk pouze číslovka a v modelingu zdatně konkuruje i o dvě generace mladším kolegyním. Zásluhu na jejím parádním vzhledu mají geny, dril a zdravá životospráva.

„Se cvičením jsem začala ve svých dvaceti letech, když jsem přijela do Ameriky a změnou jídelníčku jsem nabobtnala. Agentura mi doporučila, abych zhubla, poslali mě do fitka a najali mi soukromého trenéra. Od té doby začal můj vztah ke cvičení,” vysvětlila nám během příprav na focení kampaně nových výrobků značky vlasových pomocníků Peštová.

Je logické, že má Daniela ke sportu a zdravému životnímu stylu obecně pozitivní vztah. Těžko by se až do věku šestačtyřiceti let udržovala v tak dokonalé formě jen proto, že by ji k tomu někdo nutil. „Nedělám to proto, že jsem modelka a že potřebuju určitou velikost, ale dělám to pro sebe a svoje zdraví. Chci mít aktivní stáří a ráda bych byla co nejdéle zdravá,” popisuje svou motivaci Daniela.

Peštová se naučila naslouchat svému tělu. „Snažím se cvičit třikrát týdně. Když mi není dobře, nebo když hodně cestuju a cítím se unavená, tak to nepřeháním,” říká Daniela, která už dávno zvládá cvičit bez dohledu trenéra.

„Za ta léta mám dost zkušeností, sama se o to zajímám, vyhledávám trendy v časopisech a na internetu, sleduju, co dělat jinak. Sama si svůj plán sestavuju,” říká Daniela Peštová, která ve svém videu prozradila triky, které ji naposledy oslovily a které u ní zaručeně fungují.

Související témata:
Pohyb

Reklama

Další články

Načítám