Hlavní obsah
Článek

Opět se rozhodla potěšit svoje obdivovatele a zase se jí to povedlo! Moderátorka Veronika Farářová kvůli nim absolvovala několik hodin venku v mrazu, a tak musela dávat pozor nejen na výraz, ale i na to, aby se na symbolech jejího ženství nijak neprojevilo, v jaké kose snímky vznikly! Podívejte se do fotogalerie.

Veronika vše vyřešila elegantně - kabátkem, krajkou atd. - a přes šaty nakonec nic nepatřičného neprosvítalo.

„Jednou za čas je fajn pořídit si nové fotky pro svou prezentaci. Zvlášť teď, když jsem změnila barvu vlasů. Fotografka Nikola Bílková mě zná, rozumíme si a je skvělá, byla pro mě jasnou volbou. Tentokrát mě ale nešetřila a vyhnala ven do mrazu. Po focení jsem skončila s teplotou,“ řekla nám moderátorka Veronika Farářová (dříve Sasková).

Ta je bývalou sportovkyní, takže není divu, že má křivky jak ze šablony na ideální ženu. Chlubí se i mohutným hrudníkem, proto se nikdy nestyděla a svými fotkami fanoušky provokovala. Tentokrát ale udělala výjimku.

„Jde o decentnější fotky. Pokud jsem někoho zklamala, moc se omlouvám, příště se polepším,“ smála se Farářová, která nedávno za dramatických okolností odešla z televize Prima.

„Rýsuje se nová práce, ale vše je v jednání. Po poslední pracovní zkušenosti jsem dost věcí přehodnotila. Ve lži a intrikách se pohybovat už nechci a ani neumím. Chci klid,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám