Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S barvou vlasů změnila unylá blondýnka Kateřina Brožová (56) i své vyjadřování. Jako tmavovláska je podstatně drsnější. Když se jí Super.cz zeptal, zda jí blond barva vlasů nechybí při předstírání naivity před policisty nebo na úřadech, odpověděla lakonicky: "I brunety jsou někdy blbé jako tágo."

Kateřině nevadí, že ji módní policisté barvu vlasů vyčítají s tím, že jejímu typu nesluší. "Je mi to úplně jedno. Změnila jsem barvu vlasů kvůli filmové roli. Kdybych dostala dost dobrou nabídku, klidně bych šla i na ježka jako Demi Moore pro J. I. Jane," svěřila.

Jako blondýnka neměla zatím na muže moc štěstí. S novou barvou vlasů zatím také nikoho neulovila. "Nikoho nehledám. Jelikož jsem se přes léto spíš schovávala doma, nikdo ani neměl šanci," smála se aspoň chvilku na křtu nové knihy Zuzany Litvové Holka s tajemstvím.

Brožová ji společně s dalšími známými osobnostmi v čele s Michalem Davidem křtila. Autorka, která bojuje s těžkou nemocí postihující nervovosvalový přenos Myasthenia gravis, jejíž průběh v autobiografii popisuje, je její dlouholetá kamarádka. "Obdivuji její vůli. Dokázala se dostat z invalidního vozíku," dodala Brožová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám