Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto, romantická muzika, horský kemp a spousta mladých herců hereček i zpěváků a zpěvaček, to jsou ty správné ingredience pro případný flirt. Pokud snad k něčemu došlo v průběhu více než měsíčního natáčení nového filmu Muzzikanti režiséra Dušana Rapoše na trojmezí mezi Českem, Slovenskem a Polskem, podařilo se to všem zúčastněným utajit.

Kde to však bylo víc než zřejmé, to byl společný natáčecí den hlavní hrdinky Kláry, kterou hraje Michalina Olszańska, polská herečka nominovaná na Českého lva a držitelka ceny České filmové kritiky za hlavní roli ve filmu Já, Olga Hepnarová, a frontmana kapely Lake Malawi Alberta Černého.

Albert si v Muzzikantech zahrál pouličního hudebníka a nezaujal Michalinu očividně jen svým hudebním projevem. Bezchybný dialog v angličtině, výměna úsměvů a vzájemné sympatie dávaly tušit, že nebýt to poslední natáčecí den polské hvězdy a mladého muzikanta, kdo ví, zda bychom na scéně neměli nový mezinárodní pár...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám