Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až na její neutuchající zálibu v tetování to s Paris Jackson vypadalo v poslední době nadějně. Po boku punkově vyhlížejícího hudebníka Michaela Snoddyho se překvapivě spíš zklidnila a po dlouhé době začala opět vypadat jako hezká mladá slečna. Jenže podle posledních fotografií ze středečního odpoledne to vypadá, že opět začala inklinovat k dřívějším experimentům. Tentokrát se zřejmě zhlédla v hippie.

Osmnáctiletá dcera krále popu se zřejmě stále hledá a nedaří se jí dlouhodobě zakotvit v žádném stylu. Jak už bylo patrné z její první velké módní kampaně pro Chanel, kterou nafotila minulý měsíc v Paříži, nechala si ke všem svým kérkám i propíchnout nos a bradavky. Takzvané činky tak nyní zdobí obě její ňadra. A Paris se zřejmě ráda pochlubí, nošením podprsenky se totiž nikterak nezatěžuje.

Ulicemi Los Angeles se každopádně procházela sama, což by nasvědčovalo spekulacím o jejím údajném rozchodu se Snoddym, s nimiž jako první přišel server Radar Online. Ještě v prosinci přitom jejich vztah na havajské dovolené vypadal přímo idylicky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám