Hlavní obsah
Článek

Sabina Laurinová (51) dostala po dlouhé době výraznou roli. Objeví se v seriálu Modrý kód, v němž ztvární vrchní sestru Mery. „Je empatická, přímá, rázná a má smysl pro humor, který je mi blízký. Líbí se mi, že je temperamentní, vyzrálá ženská, která ví, co chce. A co mi na ní vadí? Dalo by se jí vytknout to, že právě kvůli práci pokulhává její osobní život,“ uvedla k ní herečka, již má spoustu diváků zafixovanou hlavně jako princeznu Eufrozínu z Troškovy pohádky Z pekla štěstí a jejího pokračování, účinkovala i v pohádce Ošklivá princezna.

Sekundovat jí bude Marek Němec coby charismatický doktor David Hofbauer. „Postava Davida je nestandardní a mně jako člověku vzdálená. Opravdová potrava pro herectví, kdy jsem si mohl zkusit zahrát superdoktora, který moc nepoužívá emoce a řeší věci po svém. David je trochu asociál, úsporný, co se týče dobré nálady a veselosti, a tady se mi díky několikaměsíčnímu brzkému rannímu vstávání povedlo probouzet se rovnou do jeho postavy, protože v pět ráno nikdo zrovna nehýří optimismem,“ smál se Němec, jehož diváci znají už ze seriálu Atentát či Vraždy v kruhu.

Brzké ranní vstávání herec absolvoval od konce srpna loňského roku, tehdy se začalo natáčet. Seriál, který Prima pro diváky chystá, nemá stát na vztahových propletencích v nemocničním prostředí, ale na případech inspirovaných skutečnými příběhy pracovníků a pacientů urgentního příjmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám