Hlavní obsah
Článek

Herečka Miluše Bittnerová (46) každý měsíc dbá na pořádnou údržbu těla. Tentokrát vyrazila do salonu krásy za svým „vlasovým údržbářem“ Tomášem, který jí oživil a zatraktivnil účes.

„Je to taková pravidelná servisní prohlídka, kterou zde podstupuji jednou měsíčně spolu s kosmetikou, manikúrou, masáží. Jsem prostě ženská, starám se o sebe, aby byl na mě příjemný pohled. Jsem hodně na očích a bez údržby to prostě nejde,“ vysvětlila herečka a moderátorka s tím, že se v salonu pokaždé zrelaxuje.

„Ráda sem chodím, vždycky pokecáme, uvaří mi tu kafe nebo čaj, probereme domácí i mezinárodní situaci, podrbeme a já si tu i trochu odpočinu,“ dodala Miluška Bittnerová a po dvouhodinové seanci v kadeřnickém křesle hbitě vstala, nahodila svršky, v letu se ještě s osazenstvem rozloučila a zamířila do pracovního procesu.

Bittnerová toho má v poslední době hodně. Kromě průběžně se vracející virózy bojuje i s časem, a ne vždy nad ním vítězí.

„Prostě nestíhám. Nemám moc času na odpočinek ani na přítele a na nějakém odvázaném mecheche jsem už dávno nebyla. Hraju v divadle a hlavně moderuju. Je plesová sezona, takže jsem každou chvíli na nějakém tom společenském baletění, kde kromě provázení večerem máme s mým partnerem ze StarDance i předtančení. Jsem ráda, když se vrátím domů a můžu padnout do postele. Tahle honička potrvá tak do konce února a pak bych mohla pomalinku zase začít žít normálnějším životem,“ uzavřela s úsměvem a novým účesem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám