Hlavní obsah
Článek

Britská celebrita Tara Palmer-Tomkinson odešla na onen svět. Tělo ženy spřízněné s aristokratickými kruhy bylo nalezeno v jejím londýnském bytě bez známek života.

Taru to vždy táhlo do světa šoubyznysu. Snažila se uplatnit jako spisovatelka, modelka, pianistka i herečka, ale v žádném oboru příliš nevynikala, takže byla vděčná i za účast v pokleslé televizní reality show I´m a Celebrity… Get Me Out Here! Kontroverzní osobnost na sebe poutala pozornost spíše skandály. V roce 2006 zkolabovala a ukázalo se, že byla závislá na kokainu, za který denně utrácela 400 liber (12 600 českých korun).

Přestože Tara žádných velkých úspěchů nedosáhla, díky svým vlivným rodičům měla blízko k britské královské rodině. Její rodiče jsou dobrými přáteli prince Charlese a jeho ženy Camilly, takže Tara v roce 2011 nechyběla na svatbě Williama s Kate. Charles byl dokonce jejím kmotrem.

Lékaři Taře diagnostikovali nádor na mozku teprve počátkem letošního roku. Zákeřná nemoc už nejspíš byla v pokročilém stádiu a Tara jí ve středu pravděpodobně v osamocení podlehla. Příčinu smrti ovšem potvrdí až pitva.

Reklama

Další články

Načítám