Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celkem pět dětí zplodil bubeník kapely Queen Roger Taylor (67) a jedním z nich je i třiadvacetiletá blondýnka Tiger Lily Taylor, kterou vidíte na fotografiích v několika sexy variacích spodního prádla... Po loňském úspěchu si ji už podruhé ke spolupráci vybrala anglická značka spodního prádla Bluebella, tentokrát pro valentýnskou kolekci 2017, a my se jejich volbě vůbec nedivíme.

Maminkou mladé modelky je Debbie Leng, která se rovněž svého času objevila v několika reklamách a také ve videoklipu hitu Breakthru skupiny Queen. S Taylorem má kromě Tiger Lily ještě syna Rufuse Tigera (25), jenž je bubeníkem skupiny The Darkness, a šestnáctiletou Lolu Daisy.

Z otcova předešlého vztahu s Dominique Beyrand má třiadvacetiletá modelka, jejímž přítelem je už více než dva roky kolega z branže Henry Pedro-Wright (26), také starší sourozence Felixe Luthera a Rory Eleanor.

Reklama

Další články

Načítám